Ga naar hoofdinhoud

Heb jij een passie voor deeg maken met oog voor detail? En wil jij je graag verder ontwikkelen binnen de afdeling deegmakerij?

Kom dan bij ons werken!

Wie zijn wij?

In een modern familiebedrijf met bijna 100 jaar ervaring zijn wij specialist in het produceren van bladerdeegproducten zoals pasteien, tapascups en zoete schelpen. Onze producten kennen geen grenzen: in allerlei soorten en maten en op maat gemaakt gaan deze de hele wereld over.

Wat ga jij doen?

• Bladerdeeg maken volgens de juiste recepturen, procedures en kwaliteitseisen door middel van volledig geautomatiseerde productielijnen
• Het juist afstellen van de deegmachines en het bewaken van het productieproces aan de lijn
• Uitvoeren van proces- en kwaliteitscontroles: het tijdig melding maken van afwijkingen in producten en/of productieproces is daarbij een belangrijke taak van jou
• Oplossen van eenvoudige storingen en het schoonhouden van de werkplek

Wat heb jij in huis?

• Een diploma procesoperator met werkervaring (bij voorkeur in de foodsector)
• Tevens ervaring met werken in een (ambachtelijke) bakkerij heeft onze voorkeur
• Jij bent heel nauwkeurig en stressbestendig om deze functie goed te kunnen uitvoeren
• Flexibel inzetbaar ten behoeve van ploegendiensten
• Beheersing van de Nederlandse taal
• Van nature kun jij mensen aansturen/coachen (ten behoeve van een evt. aansturende functie in de toekomst)

Wat bieden wij jou?

• Fijne werksfeer met leuke collega‘s
• Doorgroeimogelijkheden
• Vast dienstverband met een fulltime contract (36 uur per week)
• Uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (cao Zoetwaren)

(Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld)

Interesse?

Neem contact op met HR: +31 485451230

Direct solliciteren? Mail jouw brief en cv naar: hr@vanrooypastry.nl.

Back To Top