Ben jij een ervaren QA-professional die met lef en pragmatisme werkt aan kwaliteit van topniveau? Bij Van Rooy Pastry krijg je de kans om in een informele, ondernemende omgeving je stempel te drukken op de verdere professionalisering van de organisatie!
Klaar om met jouw visie en daadkracht het verschil te maken in Mill?
Kom dan bij ons werken!
Wie zijn wij?
Van Rooy Pastry is een familiebedrijf dat al bijna 100 jaar bestaat.
Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van bladerdeegproducten zoals pasteien, tapascups en zoete schelpen. Onze producten kennen geen grenzen en gaan in allerlei soorten en maten de hele wereld over. Onze missie: “With Passion for pastry we produce Little Bites for a smile”.
Wat ga jij doen?
Zorgen dat kwaliteit leeft en voedselveiligheid staat als een huis.
- Verantwoordelijk voor het beheer en de borging van kwaliteits- en voedselveiligheidssystemen zoals BRC-A, IFS higher level en HACCP.
- Coördineren en uitvoeren van interne audits en begeleiden van externe audits. Zorgdragen voor het opstellen en doorvoeren van effectieve preventieve en corrigerende maatregelen.
- Ontwikkelen en standaardiseren van kwaliteitsbeleid en -procedures, in lijn met wet- en regelgeving, klantvereisten en de strategische doelen van de organisatie.
- Initiëren en begeleiden van continue verbetertrajecten in samenwerking met collega’s, gericht op het verhogen van de kwaliteit en efficiëntie binnen de organisatie.
- Interpreteren en analyseren van kwaliteitsdata om gerichte verbeteracties te definiëren en te implementeren.
- Organiseren en verzorgen van trainingen op het gebied van kwaliteit en hygiëne. Vaststellen van opleidingsbehoeften binnen de organisatie en hierop inspelen met passende scholing.
- Onderhouden van contacten met externe stakeholders, waaronder certificerende instanties en klanten.
- Nauwe samenwerking met alle afdelingen binnen de organisatie. Aansturing van een kwaliteitsmedewerker.
- Mogelijk lid van het managementteam en direct rapporterend aan de Directeur.
Wat neem je mee?
Mensgerichte quality professional die verantwoordelijkheid neemt en doorpakt.
Functie-eisen
- Een afgeronde HBO/WO-opleiding in een relevante richting (bijvoorbeeld levensmiddelentechnologie)
- Minimaal 4 jaar ervaring in een kwaliteitsfunctie binnen een productieomgeving in de food.
- Grondige kennis van kwaliteitsnormen en wet- en regelgeving
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Competenties
-
- Leiderschapskwaliteiten.
- Goede communicatieve vaardigheden.
- Weet te verbinden, te motiveren en te overtuigen.
- Analytisch.
- Proactief.
- Oplossingsgericht.
- Gevoel voor humor.
Wat bieden wij jou?
Van Rooy Pastry biedt een vast dienstverband met een parttime contract (24-32 uur per week). Het betreft een brede en zelfstandige rol in een team waar plezier in het werk voorop staat. De functie bevat diverse verantwoordelijkheden binnen een groeiend en innovatief bedrijf waar ruimte is voor ontwikkeling en meedenken met verbeteringen. Er heerst een prettige informele, betrokken werksfeer met leuke collega’s waar open communicatie de boventoon voert. Van Rooy Pastry is een maatschappelijk betrokken en milieubewuste organisatie. Van Rooy Pastry biedt een uitstekend salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidvoorwaarden.
Interesse?
Van Rooy Pastry heeft de Werving en Selectie voor deze vacature exclusief uitbesteed aan CeresRecruitment.
Voor meer informatie kun je terecht bij Marie Teeuwen, telefonisch bereikbaar op 0031 6 30 95 87 60. Solliciteren kan via www.ceresrecruitment.nl.
