Skip to content

Van Rooy Pastry bakt ze mooi bruin!

De korstplakken van Van Rooy Pastry hebben een ambachtelijke smaak en zijn erg krokant. Dit vinden wij bij Van Rooy maar blijkt ook uit de smaaktest van de Telegraaf (Correspondent, 2024). De korstplakken zijn nu ook in een donkere kleur te verkrijgen. Deze mooi gebruinde korstplak, is rijk aan smaak en krokant.

Net als onze licht gebakken korstplak wordt dit product voorgebakken in een oven en is het gemaakt met onze kenmerkende lagenstructuur. Dankzij de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten onthult elke hap een luchtige, maar krokante textuur en een heerlijke smaak. Maar wat de korstplak onweerstaanbaar maakt, is de perfecte balans tussen een goed doorbakken look en een verse uitstraling.

Deze korstpak is perfect als bodem of topping van uw zoete of zoute product. Mis de kans niet om deze heerlijke innovatie te ontdekken en neem contact op met onze verkoopvertegenwoordigers om het te ontdekken en te proberen.

Bron: Correspondent, O. (2024, 25 april). Smaaktest: hier moet je deze Koningsdag zijn voor de lekkerste oranje tompouce. Telegraaf. https://www.telegraaf.nl/lifestyle/1232242442/smaaktest-hier-moet-je-deze-koningsdag-zijn-voor-de-lekkerste-oranje-tompouce

Interesse?

Back To Top