Medewerker kwaliteit
Heb jij een passion for pastry, quality en foodsafety?
Kom dan bij ons werken!
Wie zijn wij?
Van Rooy Pastry is een familiebedrijf dat al bijna 100 jaar bestaat.
Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van bladerdeegproducten zoals pasteien, tapascups en zoete schelpen. Onze producten kennen geen grenzen en gaan in allerlei soorten en maten de hele wereld over. Onze missie: “With Passion for pastry we produce Little Bites for a smile”.
Wat ga jij doen?
Samen met de manager QA maar vanzelfsprekend ook met de collega’s van overige afdelingen werk je aan het borgen en verbeteren van het kwaliteitsmanagementsysteem. Dit doe je o.a. door het gepassioneerd uitvoeren van onderstaande taken:
- Zelfstandig procedures en werkinstructies uitwerken en draagvlak creëren door medewerkers te betrekken bij het proces.
- Beheren van klachten, blokkades en analyseresultaten.
- Initiëren van verbeteringen op basis van trend analyses.
- Implementeren van voorschriften en richtlijnen door persoonlijke toelichting te geven op de werkvloer.
- Toezien op een juiste naleving van kwaliteitsvoorschriften en -richtlijnen binnen de organisatie.
- Voorbereiden en (mede) begeleiden van interne en externe audits zodat deze optimaal verlopen en de certificeringen behouden blijven.
- Verhogen van het kwaliteitsbewustzijn van medewerkers in het bedrijf door het goede voorbeeld te geven en medewerkers te wijzen op het belang van kwaliteit.
Wat neem je mee?
- Een afgeronde opleiding in de richting Levensmiddelentechnologie of vergelijkbare ervaring als kwaliteitsmedewerker.
- Sterke communicatieve – en trainingsvaardigheden.
- Zorgvuldig, accuraat, oplossings- en resultaatgericht kunnen werken, en daarbij hoofd- en bijzaken goed kunnen onderscheiden.
- Kennis van het onderhouden van kwaliteitszorgsystemen zoals BRC, IFS.
- Draagvlak creëren voor kwaliteit op de werkvloer is één van jouw competenties.
Wat bieden wij jou?
- Een interessante, veelzijdige werkplek in een informele organisatie, met veel mogelijkheden tot scholing en ontwikkeling.
- Vast dienstverband met een fulltime contract (36 uur per week).
- Uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (cao Zoetwaren).
(Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld)
Interesse?
Neem contact op met Jeroen Vestjens (productiemanager): 06 – 150 639 81
Direct solliciteren? Mail jouw brief en cv naar: hr@vanrooypastry.nl.
